• 0344 848 498
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ma - Za

Over Ons

Twin Hair, een moderne kapsalon voor jong en oud, is in 2018 opgestart door de tweelingzussen Lidianne en Lisanne. Allebei hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak en kunnen u hierdoor voorzien van een goed advies voor type kapsel, type behandeling en welke producten u voor uw haar kunt gebruiken. Bij Twin Hair volgen we de laatste trends en technieken, zodat we weten wat onze klanten willen.

Twin Hair is creatief, enthousiast en modern. Doordat we werken met abonnementen, kunnen wij u er 365 dagen per jaar op en top uit laten zien! Wandel daarom ook eens binnen op de Verbrughweg 32 te Lienden (winkelcentrum Midden-Betuwe) en laat u overtuigen door de Twins!

De Salon

Lidianne van Dee
Lidianne van DeeTopstylist
Lidianne van DeeTopstylist
De eerste Twin in Twin Hair. Enthousiast en creatief; Lidianne zorgt ervoor dat u als klant tevreden weer de deur uitloopt! Specialiteiten zijn knippen en creatief kleuren.
Lisanne van Ingen
Lisanne van IngenTopstylist
Lisanne van IngenTopstylist
De tweede Twin in Twin Hair. Lisanne is een topstylist waarbij u persoonlijk in goede handen bent. De klant staat bij haar op nummer 1 en u zult u daardoor volledig op uw gemak bij haar voelen. Specialiteiten zijn föhnen, knippen, kleuren en bruidskapsels.
Kiki van Kuijl
Kiki van KuijlTopstylist
Kiki van KuijlTopstylist
Ondanks haar leeftijd een ervaren kracht! Kiki heeft meerdere jaren samen met Lidianne en Lisanne gewerkt en is daarom een perfecte aanvulling op Twin Hair. Kiki weet al snel wat haar klanten willen en hoe ze dit moet uitvoeren.
Timo van Tuijl
Timo van TuijlJunior Stylist
Timo van TuijlJunior Stylist
Onze leuke enthousiaste jongeman van het team. Leerling vanaf september 2020. Timo is leergierig en gaat het kappersvak zeker helemaal in de vingers krijgen.
Bernadette v.d. Linden
Bernadette v.d. LindenTopstylist
Bernadette v.d. LindenTopstylist
Bernadette is een talentvolle allround kapster, werkzaam op de dinsdag bij Twin Hair. Werkt heel netjes, neemt graag de tijd voor de klant en zal de klant tot in de puntjes verzorgen en verwennen.
Amber Quint
Amber QuintJunior Styliste
Amber QuintJunior Styliste
Vanaf de zomer 2019 in dienst als leerling. Is leergierig en wil graag het kappersvak in. Vindt het leuk om met mensen in contact te komen en deze de haren te doen. Bij Twin Hair hopen we met Amber een topkapper voor de toekomst op te leiden!
Marit Aalbers
Marit AalbersHulp
Marit AalbersHulp
De benjamin van het stel. Helpt op de drukke tijdstippen met het ontvangen van klanten, koffie / thee aanbieden en het op orde houden van de salon. Door haar werkzaamheden hebben de stylisten nog meer tijd voor de klant!
Sanne de Bruin
Sanne de BruinHaarstylist
Sanne de BruinHaarstylist
Sanne is de stille kracht van Twin Hair. Ze gaat nauwkeurig te werk en voert haar werk tot in de puntjes uit. Modelföhnen kan ze al als de beste!