• 0344 848 498
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ma - Za

Over Ons

Twin Hair, een moderne kapsalon voor jong en oud, is in 2018 opgestart door de tweelingzussen Lidianne en Lisanne. Allebei hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak en kunnen u hierdoor voorzien van een goed advies voor type kapsel, type behandeling en welke producten u voor uw haar kunt gebruiken. Bij Twin Hair volgen we de laatste trends en technieken, zodat we weten wat onze klanten willen.

Twin Hair is creatief, enthousiast en modern. Doordat we werken met abonnementen, kunnen wij u er 365 dagen per jaar op en top uit laten zien! Wandel daarom ook eens binnen op de Verbrughweg 32 te Lienden (winkelcentrum Midden-Betuwe) en laat u overtuigen door de Twins!

De Salon

Lidianne van Dee
Lidianne van DeeTopstylist
Lidianne van DeeTopstylist
De eerste Twin in Twin Hair. Enthousiast en creatief; Lidianne zorgt ervoor dat u als klant tevreden weer de deur uitloopt! Specialiteiten zijn knippen en creatief kleuren.
Lisanne van Ingen
Lisanne van IngenTopstylist
Lisanne van IngenTopstylist
De tweede Twin in Twin Hair. Lisanne is een topstylist waarbij u persoonlijk in goede handen bent. De klant staat bij haar op nummer 1 en u zult u daardoor volledig op uw gemak bij haar voelen. Specialiteiten zijn föhnen, knippen en kleuren.
Chantal van der Linden
Chantal van der LindenHaarstylist Allround
Chantal van der LindenHaarstylist Allround
Jong, maar toch ervaren! Chantal werkt al meerdere jaren samen met Lisanne en daarom lijken ze ook ontzettend op elkaar. Ook bij Chantal bent u persoonlijk in goede handen. Ze weet wat de klant wilt en hoe ze dit kan bereiken. Specialiteiten zijn heren knippen, wenkbrauwen en visagie.
Amber Quint
Amber QuintLeerling
Amber QuintLeerling
Vanaf de zomer 2019 in dienst als leerling. Is leergierig en wil graag het kappersvak in.Vindt het leuk om met mensen in contact te komen en deze de haren te doen. Bij Twin Hair hopen we met Amber een topkapper voor de toekomst op te leiden!
Marit Aalbers
Marit AalbersHulp
Marit AalbersHulp
De benjamin van het stel. Helpt op de drukke tijdstippen met het ontvangen van klanten, koffie / thee aanbieden en het op orde houden van de salon. Door haar werkzaamheden hebben de stylisten nog meer tijd voor de klant!