• 0344 848 498
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ma - Za

Over Ons

Twin Hair, een moderne kapsalon voor jong en oud, is in 2018 opgestart door de tweelingzussen Lidianne en Lisanne. Allebei hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak en kunnen u hierdoor voorzien van een goed advies voor type kapsel, type behandeling en welke producten u voor uw haar kunt gebruiken. Bij Twin Hair volgen we de laatste trends en technieken, zodat we weten wat onze klanten willen.

Twin Hair is creatief, enthousiast en modern. Doordat we werken met abonnementen, kunnen wij u er 365 dagen per jaar op en top uit laten zien! Wandel daarom ook eens binnen op de Verbrughweg 32 te Lienden (winkelcentrum Midden-Betuwe) en laat u overtuigen door de Twins!

De Salon

Lidianne van Dee
Lidianne van DeeTopstylist
Lidianne van DeeTopstylist
De eerste Twin in Twin Hair. Enthousiast en creatief; Lidianne zorgt ervoor dat u als klant tevreden weer de deur uitloopt! Specialiteiten zijn knippen en creatief kleuren.
Lisanne van Ingen
Lisanne van IngenTopstylist
Lisanne van IngenTopstylist
De tweede Twin in Twin Hair. Mijn specialisme zijn bruidskapsels. Gaat u trouwen? Sta ik voor u klaar! Ook ben ik gespecialiseerd in hoofdhuid problematiek en voorzie ik u hier in graag van advies. Als u bij mij op de stoel plaats neemt streef ik naar pure ontspanning. Naast mijn reguliere werkzaamheden binnen de kapsalon, train ik de junior kappers tot topstylisten!
Kiki van Kuijl
Kiki van KuijlTopstylist
Kiki van KuijlTopstylist
Al een aantal jaren werkzaam bij Twin Hair. Sociaal en creatief, Kiki zorgt er graag voor dat u tevreden de deur uit gaat, maar ook een gezellige tijd heeft gehad in de salon. Specialiteiten zijn boblijn knippen en creatief kleuren.
Bejanice van den Ham
Bejanice van den HamTopstylist
Bejanice van den HamTopstylist
Amber Quint
Amber QuintHaarstylist
Amber QuintHaarstylist
Opgeleid bij Twin Hair en nu afgestudeerd kapster. Erg leergierig en is zich aan het specialiseren in het barbier en het opsteken van de haren. Ook voor de wenkbrauwen kan je bij haar terecht.
Sanne de Bruin
Sanne de BruinHaarstylist
Sanne de BruinHaarstylist
Sanne is de stille kracht van Twin Hair. Ze gaat nauwkeurig te werk en voert haar werk tot in de puntjes uit. Modelföhnen kan ze al als de beste!